Odesíláme i na Slovensko. V případě jakýchkoliv dotazů na zboží jsme k dispozici ve všední dny 8-15 na čísle +420 776 069 079

Survival náramky: Neprávem opomíjení pomocníci každého dobrodruha

 

V dnešní době, kdy je outdoor a survival vybavení stále více populární, bychom si měli připomenout jeden z nejuniverzálnějších nástrojů, který je často neprávem přehlížený – survival náramky. Na první pohled mohou vypadat jako módní doplněk, ale ve skutečnosti jsou mnohem více než to. Survival náramky jsou nenápadné, lehké a přitom ukrývají velkou moc v případě nouze. Jaké jsou tedy jejich výhody a proč byste měli zvážit jejich pořízení

Všestranný pomocník na každém kroku

Survival náramky jsou vyrobeny z pevné paracord šňůry, která je schopná unést až několik desítek kilogramů váhy. To znamená, že ji můžete použít v nesčetných situacích, například:

  • Budování přístřešku – Paracord vám může posloužit jako skvělý materiál pro vytvoření dočasného úkrytu v divočině.
  • Opravy vybavení – Pokud se vám něco rozbije, paracord může posloužit jako náhradní provaz, lanko nebo opravit část vaší výstroje.
  • Nouzové situace – V případě zranění ho můžete použít jako provizorní škrtidlo, popruh na transport zraněného nebo k přivázání předmětů k vašemu batohu.

Kompaktní a vždy po ruce

Jednou z hlavních výhod survival náramků je jejich kompaktnost. Nosíte je na zápěstí, takže jsou vždy po ruce. V případě potřeby ho rychle rozvinete a máte k dispozici několik metrů kvalitní šňůry. Navíc některé modely obsahují praktické doplňky jako je píšťalka, křesadlo, kompas nebo nouzový nůž, což dělá z náramku multifunkční nástroj pro přežití.

Skvělý doplněk i pro běžné nošení

Zatímco primárně jsou určeny pro outdoor aktivity, survival náramky mohou být také stylovým doplňkem na každý den. Mnoho modelů je navrženo tak, aby dobře vypadaly, takže se hodí nejen do lesa, ale i do města. Ať už jste dobrodruh nebo jen chcete mít něco praktického vždy po ruce, survival náramek je skvělou volbou.

Pokud uvažujete o pořízení svého survival náramku, podívejte se na naši širokou nabídku. Zde jsou některé tipy na náramky, které vás zaujmou svou funkčností i designem:

Náramek PARASPARK™ L s nožem a survival setem REFLEXNÍ nit

Náramek nabízí:

  • nožík tvaru sheepsfoot s hladkým ostřím
  • sedm pramenů nylonového provazu
  • zápalnou šňůru pokrytou voskem
  • rybářské lanko s nosností 4,5 kg
  • kompas
  • nouzovou píšťalku
  • ferroceriové křesadlo
  • škrtátko

 

Náramek SURVIVAL PARACORD D-SHACKLE ČERVENO-ČERNÝ 

Survival náramek ze 4mm sedmipramenné paracord šňůry se zapínáním na šroubovací karabinu z nerezové oceli. Šířka: 2,1 cm.

Survival náramky nejsou jen módním doplňkem – jsou praktickým nástrojem, který vám může pomoci v mnoha situacích, ať už jste na dobrodružné výpravě nebo jen na procházce v přírodě. Pokud ještě nemáte svůj vlastní survival náramek, je na čase to změnit. Vždy je lepší být připraven, než pozdě litovat! Prozkoumejte naši nabídku a vyberte si ten pravý pro vás.