Nůž filetovací flexi Vohejbák ze série s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva . S tímhle flexi nožem se kůže zbavíte rychle a čistě díky tenké, pružné...
Nůž plátkovací Slice Dlouhán ze série s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva . Tento nůž je ideální pro krájení tenkých plátků, máte s ním vždy...
Nůž na chléb a pečivo Chlebák ze série s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva . Nůž je určený pro krájení pečiva bez drobení a deformace surovin. Délka...
Čínský univerzální nůž Cleaver "TAO" ze série s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva . Ideální pro přípravu tenkých nudliček papriky, jemného zelí nebo...
Nůž vykošťovací Boning ze série s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva . Přesné a snadné vykošťování a špikování masa. Délka čepele s konvexním...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a znakem samuraje. Nůž...
Plátkovací nůž Slice ze série Dellinger Carbon Fragment s čepelí z damaškové oceli a rukojetí z karbonu. Ideální nůž pro plátkování a krájení na tenké plátky. Délka ostří 170 mm.
Sujihiki (Slice) 240 mm - Hokiyama Tsuchime Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD...
nůž vykošťovací Boning Flexi 170 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a filetování ryb & západní rukojeť z materiálu Pakawood se...
Japonský kuchařský plátkovací nůž Slice/Sujihiki s čepelí z nerezové molybdenové oceli a klasickou západní rukojetí z pryskyřice se třemi nýty. Délka čepele 240 mm.
nůž na šunku 10" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 &...
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli...
Plátkovací nůž Slice ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli VG10. Tento nůž umožňuje krájení na velmi tenké plátky. Rukojeť je vyrobena z olivového dřeva. Délka...
Nůž cukrářský na zdobení PIRGE CREME & vhodný ke zdobení dortů, rozkrojení korpusu & vlnité a pilkové ostří & ostří z německé nerezové oceli 1.4301 & rukojeť z...
Nůž na krémové pečivo PIRGE CREME & vhodný ke krájení dortů, zákusků & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří...
Japonský kuchařský nůž Kengata Slicer od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 270 mm.
Japonský kuchařský nůž Slice/Sujihiki od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Sujihiki/Slicer s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...
Japonský kuchařský nůž WA-Sujihiki/Slicer od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 240 mm. 33 vrstev damasteel oceli,...
filetovací nůž na ryby 200 mm PIRGE GASTRO & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže z ryb a porcování & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z...