nůž vykošťovací Boning 139 mm série Dellinger German Black Samurai vykošťování masa oddělování kůže, chrupavek a šlach snadné pronikání a řezání kolem kostí...
univerzální nůž šéfkuchaře/ky Utility 130 mm série Dellinger German Black Samurai nakrájíte ovoce a zeleninu bez rozmačkání a deformace vykošťování, špikování,...
nůž na chléb a pečivo Bread Dellinger German Black 198 mm série Dellinger German Black Samurai kkrájení bez drobení a mačkání dlouhá čepel s broušenými zuby na pravé...
Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger German Cleaver 177 mm série Dellinger German Black Samurai krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení maso, ovoce,...
nůž na zeleninu Nakiri 153 mm série Dellinger German Black Samurai krájení, plátkování maso, ovoce, zelenina, bylinky kuchařský nůž v japonském stylu...
Kanetsugu SHIUN VG-2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře na maso a zeleninu & jádro z japonské oceli VG-2 & oktagonová rukojeť z japonského dubu & délka ostří...
Kanetsugu Utility PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele...