Odesíláme i na Slovensko. V případě jakýchkoliv dotazů na zboží jsme k dispozici ve všední dny 8-15 na čísle +420 776 069 079

Nůž Chef/Gyuto Hisashige 180mm

Kód: NW-ST180
Neohodnoceno
Značka: NANIWA
2 399 Kč
Skladem
Možnosti doručení

 japonský nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto 180 mm  krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení  maso, zelenina, ovoce, bylinky  uhlíková ocel  ergonomická rukojeť západního stylu z plywoodu se třemi nýty

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

japonský nůž Chef / Gyuto Hisashige 180 mm

Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Dlouhá čepel je ideální pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny.

Čepel nožů je vyrobená z uhlíkové oceli. Díky vyššímu obsahu uhlíku je čepel pevnější, odolnější a snáze se brousí. Po použití je potřeba nůž vždy vysušit dosucha a naolejovat, poté dát na suché místo - tím se minimalizuje riziko koroze. Velmi dlouho si zachovává ostrost a výborně se hodí k broušení na vodních kamenech

Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z plywoodu s trojím nýtováním. Jsou navržené tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

#ShowMore#

Parametry nože   

Celková délka: 300 mm
Délka ostří: 180 mm
Délka rukojeti: 110 mm
Hmotnost: 150 g

 

potrebujete-poradit-helpline-dellinger

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00!

jak-pecovat-o-nuz-leva-djak-pecovat-o-nuz-prava-d

Ostření kuchyňského nože 
pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

brouseni-kurz-dellinger-pece-o-nuz

Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v dárkové krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Upozornění
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože GYUTO
Hmotnost: 0.15 kg
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
délka ostří: 151-200 mm
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: