Japonský damaškový nůž KIYA 49 layers Kamagata
Kód: 3-29Detailní popis produktu
Damaškový nůž Kiya 49 layers Kamagata Knife 170/295mm/Nůž na zeleninu 6,6 palce / rukojeť ze stromu cocobolo / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu
Délka celého nože : 295 mm
Délka čepel : 170 mm
Tvrdost čepeli : HRC 60-61
Materiál povrchu čepeli : Vrstvená slitina niklu a nerezové oceli 49 vrstev ( damašek )
Jádro čepeli: Super-gold prášková ocel
Materiál rukojeti : Cocobolo (přírodní strom) pravděpodobně nejkrásnější tvrdé dřevo na planetě z jižní Ameriky
Nože KIYA - Damašková 49 vrstvá ocel s mramorováním
SUPER-GOLD nože západního stylu vyrobené práškovou metalurgií
Tyto vysoce kvalitní kuchařské / kuchyňské nože se vyznačují vynikající ostrostí a leskem připomínající kované japonské meče.
Pokročilé technologi dávají možnost vzniku, složitým a zcela jedinečným vzorům. Mramorový vzor oceli vzniká embosovaným překrytím niklových slitin a nerezové oceli. To vše umocní ruční kování speciálním kladivem. Tato technologie zajišťuje mimořádnou houževnatost, ostrost a udržuje překrásný vzhled.
Užijte si jedinečné a originální vzory těchto rozmanitých 49 vrstev. Na výrobu čepeli se používá super-gold ocel, která je zpracována práškovou metalurgií. Tento nůž je v téměř ideální, vzhledem k jeho vynikajícím řezným vlastnostem a dlouhodobé ostrosti. Nůž má ostrost chirurgického nástroje. Ultra ostrý řezný úhel je neuvěřitelně odolný i při mnohačetném použití.
Materiál povrchu čepeli : Vrstvená slitina niklu a nerezové oceli
Jádro čepeli: Super-gold prášková ocel
Materiál rukojeti : Cocobolo (přírodní strom) pravděpodobně nejkrásnější tvrdé dřevo na planetě z jižní Ameriky
KIYA japonské nože s historií od roku 1792, jsou legendou, která ztělesňuje zkušenosti a výrobu nožů po více jak 220 let. Déle jak Shun a Global. Nože jsou importovány přímo z Japonska z nejznámějšího obchodu s noži v Tokiu.
Nikdy nepoužívat myčku na nádobí !!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože SANTOKU |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.