Odesíláme i na Slovensko. V případě jakýchkoliv dotazů na zboží jsme k dispozici ve všední dny 8-15 na čísle +420 776 069 079

Nůž Kawahagi 170 mm Kanetsune Meat Procesing Series

Kód: KNTN-KC-334
Neohodnoceno
ZDARMAZDARMA
Nůž Kawahagi 170 mm Kanetsune Meat Procesing Series
2 399 Kč
Skladem
Možnosti doručení
KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž  Meat Processing Knife Series   & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 170 mm

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

japonský řeznický nůž Kawahagi 170 mm

.

Sérienožů od japonského výrobce Kanetsune, která se přímo hodí pro řeznické práce - . KAWAHAKI je jméno pro tento nůž, který se používá na stahování kůže jatečních zvířat. Těmto nožům se také říká skinner. Jejich čepel je obloukovitě protažená vzhůru, má dlouhé ostří a velký oblouk na konci čepele zmenšuje nebezpečí proříznutí kůže při stahování. Materiál čepele je japonská ocel SKD-12 s vysokým podílem uhlíku. Ta zajišťuje vynikající a dlouhotrvající ostří s tvrdostí 60-61 HRC. Základní jednoduchý tvar rukojetí má vynikající přilnavost. Full tangová konstrukce s rukojetí z palisandru je určena pro použití ve velmi náročných podmínkách.
V japonštině je Kawahaki jméno pro druh ploché ryby (právě její tvar připomíná tvar čepele) žijící v písku, která se nachází v japonských pobřežních oblastech. Dosahuje délky 20 až 30 centimetrů a její maso má velmi jemnou a delikátní chuť. Vzhledem k tomu, že se loví pouze v období od konce října do začátku prosince, jedná se o velmi drahou sezónní pochoutku. S nožem Kawahaki z této série budou pro vás i ty nejjednodušší úkoly povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a klasická rukojeť ze dřeva palisandru, Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:        110 mm
Délka čepele:          170 mm
Celková délka:        280 mm
Hmotnost:               130 g
.
Doporučení a údržba:

✅ japonský Kawahagi 170 mm z oceli SKD-12. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli SKD-12 doporučujeme použití 

. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.





 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vykosťovací nože
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: